Coffee Zero anmeldelse 2024 – når kaffe er kuren

3.5/5

Tænk hvis man kunne tabe sig ved at drikke kaffe! Og tilmed kaffe, der rent faktisk også smagte godt samtidig! Ifølge det norske firma Norisma er det absolut muligt. De har udviklet Coffee Zero – en helt unik kaffe på markedet – der ifølge dem kan hjælpe både med at tabe sig og holde vægten. Blot ved at indtage xx kopper af deres smagfulde kaffe om dagen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og derfor har vi sat os for at undersøge hvad Coffee Zero er. Hvad indeholder det og hvordan virker det? Så vil du også vide mere, så kan du trygt læse videre her – og tilmed finde ud af hvordan du kan få 50% rabat på en hel måneds forbrug af Coffee Zero.

Meget mere end kaffe

Coffee Zero er et af de nyeste livsstilsprodukter på det danske marked. Og det er ikke uden grund, at det har opnået så stor interesse i løbet af blot ganske kort tid. Ifølge firmaet bag er der nemlig tale om meget mere end en almindelig kaffe. For i modsætning til den kaffe mange af os starter dagen med i store mængder, så er denne en såkaldt specialudviklet en af slagsen. I modsætning til de traditionelle ristede kaffebønner, der danner det smagfulde grundlag for en god kop mokka, indeholder Coffee Zero i stedet et ekstrakt udvundet af friske, grønne kaffebønner. Og netop dette ekstrakt er kendt for at kunne have en gavnlig effekt på forbrændingen.

Coffee Zero – en kop fuld af gode ting

Der er dog også en række andre gode sager i en kop Coffee Zero. Ud over ekstraktet af de grønne kaffebønner indeholder produktet også en del antioxidanter. Antioxidanter findes både naturligt i kroppen, men indgår også i blandt andet E- og C-vitaminer samt i betacaroten. De har til formål at bekæmpe frie radikaler, der stammer fra for eksempel rygning, alkohol og stress, og som kan være skadelige hvis de ophobes i kroppen. Netop derfor er antioxidanter livsvigtige for os mennesker. Ud over antioxidanter indeholder Coffee Zero også krom, der er kendt for både at kunne øge forbrændingen og dæmpe trangen til søde sager samt naturligvis koffein – præcist som i alle andre former for kaffe – og som kan give et tiltrængt kick og lidt ekstra energi i hverdagen.

Opnå Coffee Zero effekten

Men hvorfor egentlig at skifte den sædvanlige, daglige kop kaffe ud med en kop Coffee Zero? Der er jo den eftertragtede koffein i begge produkter? Spørger man firmaet bag succesen, er svaret ligetil. Coffee Zero har nemlig ifølge dem en helt klar fordel sammenlignet med dens forgænger, sort kaffe. Nemlig den såkaldte ”Coffee Zero effekt”. Den består ganske enkelt af i alt fire faser:

Fase 1

De første 1-4 uger vil du sandsynligvis allerede fornemme, at du har væsentligt mindre trang til søde sager ligesom din forbrænding også vil begynde at sætte farten op.

Fase 2

Fase 2 forløber typisk i de næste 4 ugers tid og her vil du kunne opleve en yderlige forstærkning af  både den nedsatte sliktrang og forbrændingen.

Fase 3

I 9-12 vil du forhåbentlig opleve det forunderlige, at trangen til slik og søde sager nu er enten delvis eller måske endda helt borte.  Samtidig øges energiniveauet. Det skyldes at de aktive stoffer i Coffee Zero har fået lov til at virke – og det kan være med til at give yderligere motivation til at bevare den ændrede livsstil.

Fase 4

Den sidste fase er nu nået. Forhåbentlig har du opnået alt det du håbede og ønskede dig. Det vil sige en markant nedsat sukkertrang, øget energi og en større forbrænding. Selv om 4. fase er sidste fast i programmet, så kan du sagtens fortsætte med at drikke Coffee Zero – nøjagtig som du har gjort hidtil. Coffee Zero kan udmærket bruges som et supplement eller tilskud til at leve en sundere livsstil.

Virkning – og bivirkning?

Som med de fleste andre former for kosttilskud og lignende, så skal du ikke regne med at opleve store resultater allerede fra dag 1 eller i løbet af den første uges tid. Vi som mennesker er alle forskellige, og derfor vil nogle kunne opleve gode resultater i løbet af ganske kort tid, mens andre skal væbne sig med lidt mere tålmodighed. Det skyldes blandt andet at både vores stofskifte og ikke mindst vores vaner er vidt forskellige – og derfor vil effekten af Coffee Zero også være det.

Coffee Zero bør dog – lige som en helt almindelig sort kaffe – også indtages med omtanke. Den indeholder også koffein, og indtages dette i større mængder, så kan det give mere eller mindre ubehag, såsom hjertebanken, sure opstød og hovedpine. Der er dog ikke tale om alvorlige bivirkninger, men det er dog værd at være opmærksom på disse. Ikke mindst hvis du ikke under normale omstændigheder er den store kaffedrikker. Følger du imidlertid de angivne anvisninger på pakken, så bør der ikke være grund til yderligere bekymring.

Sådan bruger du Coffee Zero

Lyder Coffee Zero som noget for dig? Så er det ganske enkelt og ligetil at lade det indgå i hverdagen. For at opnå optimal effekt skal du blot indtage 1 enkelt pose Coffee Zero om dagen, og den tilberedes således:

  1. Hæld indholdet af en pose Coffee Zero i en stor kop
  2. Hæld cirka 2 dl kogende vand over
  3. Rør rundt og nyd!

Du kan nyde din Coffee Zero kop kaffe lige når du har lyst – men det anbefales af drikke den først på dagen, så koffeinet i den ikke ødelægger nattesøvnen. Ligeledes bør den anbefalede dosis på 1 pose om dagen ikke overskrides.

Få din første pakke Coffee Zero for blot 149,-

Hvis du har lyst til at prøve Coffee Zero, så kan du netop nu få den første pakke med nok til en hel måneds forbrug til bare 149 kroner. Norisma der står bag det unikke kaffeprodukt fejrer nemlig mere end 850.000 solgte pakker med at give alle nye kunder en god rabat på deres første køb. Det gør det muligt for dig – og for alle andre, der gerne vil øge forbrændingen og energiniveauet – at prøve de mange fordele ved et produkt som Coffee Zero. Så hvorfor ikke bestille dine første pakker allerede i dag?

Bestilling

Service

Pris

Levering

/5
/5
/5
/5
Send din anmeldelse
1
2
3
4
5
Indsend
     
Afbestille

Lav din egen anmeldelse

ANBEFALEDE
Gennemsnitlig vurdering:  
 0 anmeldelser

Blog