T8 anmeldelse 2024 – test af kosttilskuddet målrettet ham

4/5

Drømmer du om at få mere energi, mere lyst og ganske enkelt være mere mand? Så kan T8 måske være løsningen for dig! T8 er et kosttilskud, der er særligt udviklet til mænd, der gerne vil bevare det naturlige testosteronniveau så længe som overhovedet muligt. Forskning har nemlig påvist, at den samlede mængde af testosteron i kroppen falder gradvist med alderen, og at mænd allerede fra midten af 30’erne mister omkring 1% om året. Hvad årsagen til dette er, vides endnu ikke. Dog er der undersøgelser der peger på, at både overvægt og de kemikalier og miljøgifte vi dagligt udsættes for, kan have en del af skylden.

Symptomer på nedsat testosteron

I takt med at testosteronniveauet falder, kan der optræde forskellige symptomer. Måske har du allerede oplevet en eller flere gener som humørsvingninger, ændret vægt, nedsat energi og manglende sexlyst. Gener der i dag er kendt for at hænge sammen med netop nedsat testosteron, og som i nogle kredse sammenlignes med en form for stille overgangsalder. Symptomerne kan dog også udvikle sig i mere alvorlig retning, med knogleskørhed, blodmangel, impotens og depression til følge. Der er derfor al mulig god grund til at gøre en ekstra indsats for at bevare en fornuftigt testosteronniveau så længe som overhovedet muligt.

Hold testosteron niveauet!

Vil du gerne opretholde et fornuftigt testosteron niveau så længe som overhovedet muligt? Så er der flere ting du kan gøre. Et er fysisk aktivitet – et andet er din kost. Undersøgelser har nemlig vist, at fødevarer som østers, røde druer, oksekød, torskerogn, æg og forskellige former for kål indeholder nogle særlige stoffer, der kan være med til at hæve testosteronniveauet. Men inden du lægger hele din livsstil om, for at få mere energi til livet, så findes der også en tredje måde, hvorpå du kan øget mængden af testosteron i kroppen. Nemlig T8.

T8 – hvad er det?

T8 er som sagt et kosttilskud udviklet til mænd, som indeholder en række aktive ingredienser, som kan have en gavnlig effekt på testosteronniveauet. Derfor kaldes det også fra tid til anden for et testosterontilskud. Det vil sige, at der ikke er tale om et lægemiddel, men derimod en nøje sammensat blanding af vitaminer og mineraler, der kan bidrage til at frigøre ekstra testosteron i kroppen. Testosterontilskud som blandt andet T8 anbefales derfor primært til mænd i starten eller midten af 30’erne, som ønsker at bibeholde et naturligt niveau af testosteron – eller som allerede oplever symptomer på nedsat testosteron.

Indhold og ingredienser i T8

Ud over at indeholde en række ingredienser, der har positiv effekt på testosteronet, så indeholder T8 også både vitaminer og mineraler, der er gode for resten af kroppens funktioner:

Mauira Puama

En plante der vokser i Amazonas-området og som er kendt som et af de mest effektive afrodisiakum, der kan øge sexlysten.

Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø er den absolutte hovedingrediens i T8, da det kan hjælpe kroppen med at frigøre testosteron og dermed også være med til at øge den samlede mængde i kroppen. Desuden er bukkehornsfrø enestående til at holde et jævnt blodsukkerniveau.

Terminalia Chebula

Planteekstrakten fra denne plante, der fortrinsvis vokser i Kina og i Indien, er kendt for sin gode effekt på blandt andet kroppens lever- og nyrefunktion. Derudover kan den også have en indvirkning på libido.

Piperin

Piperin har særlige antibakterielle egenskaber, som også kendes fra for eksempel sort peber. Derudover kan det også være med til at øge forbrændingen.

Magnesium

Et livsvigtigt mineral, der indgår naturligt i en række af kroppens almindelige vedligeholdelse og er med til at sikre at både muskel- og nervefunktioner fungerer som de skal.

Zink

Mineralet zink er livsvigtigt, hvis kroppen skal fungere optimalt. Det hjælper med omsætningen af både proteiner, kulhydrater og fedtsyrer og fungerer som en antioxidant. Derudover kan zink hjælpe med at opretholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Vitamin B6 og D3

Indholdet af disse to vitaminer bidrager til henholdsvis opretholdelse af en god muskelfunktion (B6) og af kroppens immunsystem (D3).

Hvor meget – og hvor lidt?

Ønsker du at opnå en fornuftig effekt med et kosttilskud som T8, så anbefales det, at du tager to tabletter dagligt i en periode på 4-6 måneder. Indholdet af de i alt otte aktive ingredienser i disse fordeler sig som du kan se herunder:

  • Muira puama 300 mg
  • Bukkehornsfrø 200 mg
  • Terminalia Chebula 100 mg
  • Piperin 5 mg
  • Magnesium 250 mg
  • Zink 20 mg
  • Vitamin B6 2,8 mg
  • Vitamin D3 20 µg

Ingredienser:

Magnesiumoxid, muira puama-ekstrakt (Ptychopetalum olacoides), fenugreek ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), fyldemiddel (dicalciumhydrogenfosfat), terminalia chebula ekstrakt, zinkcitrat, anti-klumpemiddel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter af fedtsyrer), kolekalsiferol, sort peber ekstrakt (Piper nigrum) og pyridoksinhydroklorid.

Tablet: hydroksypropylmetylcellulose og glycerol.

Tjek dit testosteronniveau

Er du i tvivl, om du har behov for et testosteron kosttilskud som blandt andet T8? Så kan du overveje at tage T8’s test. Testen består af i alt 10 spørgsmål, der skal være med til at klarlægge om du er i risikogruppen for at have et lidt for lavt testosteronindhold. På baggrund af dine svar udregnes det, om du eventuelt bør overveje at gøre lidt ekstra for dit testosteronindhold. Enten i form af mere motion, en anden kost – eller måske et kosttilskud som T8.

Brug for anbefalinger fra andre?

Der kan være mange situationer i hverdagen, hvor man kan få brug for et godt råd og en anbefaling. Således også når det drejer sig om både livsstil og ikke mindst kosttilskud. Er du også træt af at mangle energi, lyst og overskud? Men er du i tvivl om T8 er det rette for dig? Så kan du overveje at starte med at høre hvilke erfaringer andre har med produktet. Både på T8’s egen hjemmeside og på sider som Trustpilot og Facebook kan du finde en lang række udtalelser, og få et godt indblik i, hvad andre synes om det. Med mere end 300 anmeldelser online og et masse kundehistorier, der beretter om, at T8 har været godt for dem, er der i hvert fald noget der indikerer, at produktet er en klar succes. Således er der flere der beretter om en ”markant forbedring”, ”mere energi og overskud” og ”væsentligt mere udholdende”, ligesom der også er flere der ærgrer sig over, at de ikke er startet med at tage T8 tidligere.

Bestilling

Service

Pris

Levering

/5
/5
/5
/5
Send din anmeldelse
1
2
3
4
5
Indsend
     
Afbestille

Lav din egen anmeldelse

ANBEFALEDE
Gennemsnitlig vurdering:  
 0 anmeldelser