VitaePro anmeldelse 2024 – prøv det nu med 50% rabat!

4/5

Er du fyldt 40? Så bør du være ekstra opmærksom på at passe lidt ekstra godt på dine led og dine muskler. For selv om du måske føler dig helt på toppen, så er faktum, at muskelmassen rent faktisk begynder at falde allerede omkring de 40. Det er langt fra sikkert, at du overhovedet mærker noget til det nu – men kigger du på dine ældre familiemedlemmer vil du måske opdage, at de har lidt sværere ved at rejse sig fra sofaen eller gå op af trapperne i samme raske tempo som tidligere. Og det kan netop skyldes at muskelmassen falder med alderen. Og altså allerede fra 40-års alderen.

Bevar mobiliteten med VitaePro

Tabet af muskelmasse er en helt naturlig del af det at blive ældre. Du kan derfor ikke forhindre at det sker. Men du kan sagtens gøre en aktiv indsats for at mindske tabet. Det kan blandt andet gøres ved at motionere eller styrketræne ligesom det også kan være gavnligt at spise varieret og sundt. Vil du gerne gøre yderligere for at sikre mobilitet og bevægelighed resten af livet? Så kan du overveje at supplere med et godt kosttilskud. Der findes en række på markedet, men et af de mest populære er muligvis VitaePro, der er et af de mest anvendte kosttilskud her i Norden. Ud over at være godt for led og bindevæv, har det også en god dokumenteret effekt på muskler, hjertefunktion og energiniveau.

En masse godt i bare én kapsel

VitaePro indeholder en række ingredienser, der kan have en gavnlig effekt på hele bevægeapparatet. Det gælder blandt andet antioxidanter, C-, D- og E-vitamin samt omega-3-fedtsyrer samt en masse andre ingredienser, der er gode for både det fysiske og det mentale helbred. Og der udvikles hele tiden for at gøre produktet endnu bedre. Således er der senest tilføjet yderligere Boswellia serrata, der er et planteekstrakt, der har været brugt i årtusinder i både Afrika og Asien og er kendt for at kunne opretholde sunde led. Der er også tilføjet mangan, der hjælper til dannelse af bindevæv, der er afgørende for at der er forbindelse mellem kroppens knogler og muskler. 

Kan du spise 600 gram fisk – om dagen?

Alle ingredienserne i VitaePro er nøje udvalgte og sammensat i de rette mængder, så du er sikret en optimal effekt. Det vil blandt andet sige et indhold af selen der svarer til 800 gram fuldkornshvede, E-vitamin svarende til 50 gram mandler, D-vitamin svarende til 400 gram laks og samme mængde Omega-3 fedtsyrer som der findes i 200 gram torsk. I blot én enkelt kapsel! Du får altså et rigtig godt supplement til en fornuftig kost – blot ved at spise en enkelt VitaePro kapsel om dagen. For det er nok de færreste der spiser 600 gram fisk og 800 gram fuldkorn om dagen.

Hvad indeholder VitaePro?

Samtlige ingredienser i VitaePro har en veldokumenteret effekt for kroppen. De er rene og naturligvis grundigt testet. Sammensætningen i en enkelt dosis er:

Astaxanthin

Lutein, zeaxanthin

Boswellia serrata-ekstrakt

Vitamin B12                             

Vitamin C

Vitamin D3                               

Vitamin E

Mangan

Selen

Omega-3 fedtsyrer

Olivenolie-polyphenoler

2,0 mg

7,2 mg

125 mg

2,5 µg

80 mg

15 µg

12 mg a-TE

2 mg

80 µg

130 mg

5 mg

Ingredienser:

Calamarine® (olie fra flyveblæksprutte, indeholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol)), ekstrakt af indisk salaitre (Boswellia serrata), L-ascorbinsyre (vitamin C), olivenolie, olivenekstrakt, ekstrakt af stor fløjlsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tocopherol (vitamin E), astaxanthin fra algen Haematococcus pluvialis, fyldemiddel (siliciumdioxid), L-selenmethionin, emulgator (sojalecithin), manganosulfat (mangan), cholecalciferol (vitamin D3), cyanocobalamin (vitamin B12), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbylpalmitat).

Kan du tage VitaePro, hvis du har allergi?

Den anbefalede daglige dosis er 1-2 VitaePro kapsler, der bedst indtages sammen med et hovedmåltid. Tag gerne VitaePro samme tid hver dag, så undgår du at glemme dem. Dagsdosis bør ikke overskrides. Som udgangspunkt kan alle tage VitaePro. Dog anbefales det ikke til gravide eller ammende, ligesom børn under 14 heller ikke bør tage kosttilskuddet. Du bør være opmærksom, hvis du lider af – eller har mistanke om, at lide af – skaldyrs- eller bløddyrsallergi. VitaePro indeholder nemlig olie fra blæksprutter og selv om den ikke burde udløse allergiske reaktioner, så bør der udvises forsigtighed og eventuelt tages kontakt til egen praktiserende læge. Det gælder også ved fiskeallergi, da selve kapslen er fremstillet af fiskegelatine.

Få din første pakke VitaePro kapsler til halv pris!

Vil du gerne gøre noget godt for din krop, så er der ingen tid at spilde! Og med et kosttilskud fra VitaePro er det ikke blot nemmere, men også væsentligt billigere, at gøre en aktiv indsats for at mindske tabet af muskelmasse. Og slår du til nu, kan du tilmed prøve de unikke kapsler med rabat. I anledning af VitaePros 20 års jubilæum er der nemlig hele 50% rabat på din første pakke. Helt uden binding og med fri levering direkte til din dør! Pakken indeholder 44 kapsler og er dermed nok til at du kan prøve VitaePro i hele seks uger. Så hvorfor ikke bare komme i gang?

Hør på de andre – gør som de andre

Er du stadig lidt i tvivl om VitaePro er noget for dig? Så kan du starte med at læse nogle af de mange positive tilkendegivelser, der ligger på produktets hjemmeside eller på sider som Trustpilot, hvor tusindvis af mennesker gennem årene har fortalt om deres oplevelser med kapslerne fra VitaePro. Her skriver nogle at de oplever at de har fået mere energi i hverdagen, andre føler at de restituerer hurtigere i forbindelse med sport og andre igen føler færre smerter i leddene end tidligere. På hjemmesiden kan du også møde firmaets ambassadører, der fortæller om hvorfor de valgte netop VitaePros kosttilskud og hvad det gør for dem. Og at VitaePro gør noget godt, er der ingen tvivl om! Hele 83% af dem der har prøvet VitaePro har nemlig oplevet en særdeles positiv effekt på både muskler og led. Og ifølge den seneste kundeundersøgelse har det vist sig, at blandt knap 3500 adspurgte, var der hele 9 ud af 10 der ville anbefale VitaePro til andre.

Bestilling

Service

Pris

Levering

/5
/5
/5
/5
Send din anmeldelse
1
2
3
4
5
Indsend
     
Afbestille

Lav din egen anmeldelse

ANBEFALEDE
Gennemsnitlig vurdering:  
 0 anmeldelser

Blog